Om MontessoriKidz

MontessoriKidz er en pedagogisk bedrift som tilbyr et bredt utvalg av pedagogiske klatrestativ, kjøkkenhjelpere, kreative leker, spill og materiell som er inspirert av Montessori-metoden. Vårt mål er å gi barn og foreldre de riktige verktøyene som trengs for å stimulere nysgjerrighet, selvregulert læring og kreativitet hos barna.

Vi tror på at læring skal være morsomt og meningsfullt, og derfor tilbyr vi produkter som er utformet for å gi barna en positiv og givende læringsopplevelse. Vårt fokus er på å støtte barnas naturlige utvikling og vekst ved å tilby et utvalg av produkter som støtter fysiske, intellektuelle og sosiale aspekter av læring.

Hos MontessoriKidz tror vi på at hvert barn er unikt, og tilbyr derfor produkter som er tilpasset hvert enkelt barns læringsstil og utvikling. Vi har en dedikert og erfaren team av norske pedagoger som jobber for å velge ut og tilby produkter som er av høy kvalitet og som er utformet for å fremme barnas kreativitet og læring. Vi ser frem til å være en del av din og ditt barns læringsreise.