Sikkerhet

Sikkerhetsbetraktninger for ditt læringstårn

Vi håper at læringstårnet gir familien din mange år med moro og læring. For oss åpnet læringstårnet opp en helt ny verden av matlaging, håndverk, lek ved vasken, kunstverk og mye mer. Imidlertid er det noen ting å huske på.

 

 

Læringstårnet må monteres av en voksen, og alle skruer bør sjekkes og strammes før bruk.

Læringstårnet skal kun brukes når barnets hofter er under det øverste rekkverket.

Læringstårnet må kun brukes under oppsyn av en voksen. Barnet må ALLTID være innenfor en armlengdes avstand.

Før bruk, sørg for at alle farlige og giftige gjenstander er ute av rekkevidde. Sørg også for at tårnet ikke plasseres nær varme overflater eller gjenstander. Det er også klokt å fjerne alle ting fra perifert rekkevidde for å unngå at barnet ditt farlig lener seg eller strekker seg fra tårnet.

Læringstårnet er designet for å stå på. Det er ikke designet for å lekes på, gynge på eller lene seg ut av. Det er ikke designet for å brukes som en stol eller en sete 

Læringstårnet er også designet for å brukes tett inntil en solid struktur som kjøkkenbenk eller skap, baderomsinnredning osv. Det er ikke designet for å brukes uten denne støtte-strukturen.

Læringstårnet er ikke designet for å bli skjøvet eller dratt langs gulvet. Det er designet for å bli stående på ett sted og kun flyttet av en voksen.

Læringstårnet skal kun brukes på flate overflater.

Sikkerhetsstangen skal alltid være på plass.

Hvis barnet ditt ikke er utviklingsmessig klar til å følge instruksjonene og bruke læringstårnet som designet (uten å gynge, lene, hoppe eller klatre på eller i strukturen), anbefaler vi STERKT at det fjernes fra bruk til barnet ditt er utviklingsmessig klar. Når du prøver barnet ditt i tårnet, anbefaler vi å senke trinnhøyden til midterste trinn (hvis du har et justerbart tårn) for å bringe tyngdepunktet nærmere bakken. Når du er komfortabel med at barnet ditt kan bruke tårnet riktig, kan du justere trinnhøyden til det mest passende nivået.

Det justerbare læringstårnet kommer med 3 justerbare nivåer. Det viktig å huske at hvis barnets hofter er over toppen av læringstårnet, er det på tide å redusere trinnhøyden.

Det anbefales også at du rutinemessig strammer alle skruer og sjekker for eventuelle defekter.